کاهش بیماری های غیرواگیر با کاهش مصرف شکر و کافئین

ejournal ejournal

1396-8-27

چهل نیروی شاغل در یکی از کارخانه های محصولات غذایی شیراز با راهکارهای تغذیه سالم، مانند کاهش مصرف شکر و کافئین در پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیرواگیر، آشنا شدند.

به گزارش "وب دا" در شیراز، مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر، گفت: با هدف بهبود وضعیت تغذیه و گروه های هدف و پیشگیری از بیماری های مرتبط با وضعیت تغذیه افراد جامعه، آموزش های لازم برای پیشگیری و درمان بیماری های فشار خون، چربی خون، دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان و چگونگی کنترل استرس در افراد، از طریق مصرف و یا عدم مصرف برخی مواد غذایی، به گروه هدف ارایه شد.

"مریم مهارت"، افزایش فعالیت فیزیکی، کنترل وزن، کاهش مصرف چربی، قند و نمک در برنامه روزانه و افزایش مصرف میوه، سبزی، حبوبات و غلات کامل، افزایش مصرف منابع پتاسیم(گوجه فرنگی،قارچ،زرد آلو) و منابع کلسیم را برای کنترل بیماری فشار خون بالا موثر دانست.

او همچنین افزایش مصرف منابع فولیک اسید مانند اسفناج، انواع کلم و شلغم را نیز برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و استرس مورد تاکید قرار داد.

کاهش مصرف شکر، کافئین، شکلات و الکل دیگر توصیه این کارشناس سلامت برای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر بود.

این آموزش های به همت واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر، ارایه شد.

پایان خبر